top of page

Klippkort: Klassisk Massage Delkropp 5 ggr á 45 min

Pris

3125 kr

Tid

5 ggr á 45 min

Klassisk Massage Delkropp

Här ingår massage av rygg, nacke samt baksida ben och armar. Självklart väljer du om du vill fokusera mer på någon del och hoppa över något annat. För dig som t ex har problem i nacke och rygg kan det här vara ett bra alternativ istället för 30 min. Det ger oss möjlighet att jobba lite längre tid med problemområdet.


Klippkort massage 45 min 5ggr

Rygg och nacke besvär försvinner oftast inte helt vid en behandling. Bli av med besvären helt och förebygg nya med ett klippkort på 5 behandlingar och få 10 % rabatt på behandlingarna. Kortet gäller i 6 månader.


Du bokar in din första behandling här genom köpet av klippkortet och sedan bokar du kommande 4 som vanligt här på BokaDirekt el 0760-056 032 och använder kortet/kvittot som betalning på klinken. Det går också att köpa klippkort nu och boka in behandlingarna senare men då endast via Swish betalning direkt till hälsa I balans 1234 300 653, viktigt då är att uppge din mailadress så att du får ett giltigt kvitto via mail som du sedan visar upp när du kommer till kliniken på behandling.Din instruktör

Renée Gerdin

Certifierad Massageterapeut

bottom of page