top of page

Klippkort: Lymfmassage kur om 3 behandlingar á 90 min

Pris

2985 kr

Tid

3 ggr á 90 min

Lymfmassage


Lymfmassage kan hjälpa dig att avlägsna slaggprodukter som lagrats och hjälpa kroppen att hålla ett jämnare näringsflöde. Kan även hjälpa dig som har restlesslegs, celluliter, ödem, stelhet och värk i kroppen, svårighet att minska i vikt, fibromyalgi, sömnproblem, dåligt immunförsvar mm Bokar du din lymfmassage för första gången rekommenderas att du väljer 90 min. Likaså om du har lite mer problem med t ex vätskeansamling, tyngdkänsla och värk i ben eller armar. Med 90 massage hinner vi gå mer på djupet.


Lymfmassage kur 3 behandlingar


Vid lymfmassage rekommenderas 2 till 3 behandlingar inom 2 veckor för att få igång systemet riktigt. Efter 2:a behandlingen får du med en egenmassage som du kan göra hemma själv mellan kommande behandlingar. Paketet innebär att du får ett kort med 3 behandlingar till ett rabatterat pris, kortet är en värdehandling som du tar med vid samtliga behandlingstillfällen. Bokar gör du som vanligt.


Det går också att "köpa kuren om 3 behandlingar" nu och boka in behandlingarna senare men då endast via Swish betalning direkt till Hälsa i Balans 1234 300 653, viktigt då är att uppge din mailadress så att du får ett giltigt kvitto via mail som du sedan visar upp när du kommer till kliniken på behandlingen. När du sedan ska boka in lymfmassagen så väljer du "betala på plats".


Din instruktör

Renée Gerdin

Certifierad Massageterapeut

bottom of page