top of page

Personlig träning på ett harmoniskt sättEn sådan här fin onsdag tar jag chansen att påminna om att jag erbjuder fler tjänster för en hälsofrämjande livsstil. Däribland "PT" som står för Personlig Träning, men på mitt eget vis:


Hos Hälsa i Balans är innebörden av "personlig träning" långt ifrån en PT på gymmet. Till mig kommer du om du exempelvis vill göra en livsstilsförändring, komma igång att röra på dig mer men vet inte var du ska börja. Jag hjälper också dig som fått ett FAR (fysisk aktivitet på recept) från din läkare.


Du behöver inte ha någon förkunskap eller ens vara intresserad av träning. Träningsuppläggen anpassar jag helt utefter dina förutsättningar. Varför inte komma igång nu i höst? Kontakta mig gärna så bokar jag in dig för att höra vad du har för tankar och funderingar kring ditt sätt att få in mjuk, behaglig rörelse i din vardag.

/Renée
2 views0 comments

Comments


bottom of page