top of page
Utomhus fitness
Hälsa i balans Logotyp

Hälsofrämjande

TJÄNSTER

Hälsa i Balans är din hälsofrämjande klinik i Örnsköldsvik som erbjuder massagebehandlingar, kostrådgivning, motiverande samtal och träningsupplägg till både privatpersoner och företag. 

Målet är alltid att du ska känna dig varmt omhändertagen i en lugn och avslappnande miljö.

Helheten är viktig oavsett vad du behöver hjälp med just nu; kanske är det en behandling av spända muskler, få mer fart på lymfsystemet eller bara en stunds avkoppling i lugn och ro. Här erbjuds du 

alltid en härlig varm bädd med sköna handdukar och helande musik.

-FOKUS PÅ DITT VÄLMÅENDE-

Motiverande Samtal

En hälsa i balans startar inifrån. Tillsammans hjälps vi åt att skapa den förändring som du önskar göra i ditt liv för att förbättra din hälsa. Jag är ditt stöd på vägen mot att nå dina nya mål. Inget mål är för litet. Ta hjälp av mig för att hitta din motivation till förändring, styrka att sluta röka eller sluta med godis, hantera vardagsstressen eller hitta en bättre balans i vardagen. Jag skräddarsyr de motiverande samtalen helt efter dina personliga önskemål. Kontakta mig gärna för eget förslag på tema du önskar hjälp med!

Lotus_ikon

-FOKUS PÅ DITT VÄLMÅENDE-

Kostrådgivning

En hälsa i balans startar inifrån. Tillsammans hjälps vi åt att skapa den förändring som du önskar göra i ditt liv för att förbättra din hälsa. Mina kostrådgivningar bygger på en långsiktig lösning där vi jobbar

med hälsa som en helhet. Kostrådgivningen blir helt och hållet anpassad efter dina önskemål och bygger på att göra så små förändringar i ditt nuvarande liv som möjligt.

Jag skapar kostupplägget utefter hur ditt liv ser ut idag och genom att motivera och inspirera med lite nytt tänk så ser jag att förändringen kan bli livslång. Välj om du vill ha möten online eller på kliniken.

 

Första mötet á 30 min, går vi igenom din livssituation och dina mål och förväntningar med en kostrådgivning och jag lägger upp en plan. Du får enklare tips och råd utefter dina förutsättningar, exempelvis på hur du ska komma igång med att skapa nya matvanor. Ibland är det de små förändringarna som gör de stora skillnaderna.

-FOKUS PÅ DITT VÄLMÅENDE-

Personlig träning

Hos Hälsa i Balans är innebörden av "personlig träning" långt ifrån en PT på gymmet. Till mig kommer du om du exempelvis vill göra en livsstilsförändring, komma igång att röra på dig mer men vet inte var du ska börja. Jag hjälper också dig som fått ett FAR (fysisk aktivitet på recept) från din läkare.

Du behöver inte ha någon förkunskap eller ens vara intresserad av träning. Träningsuppläggen anpassar jag helt utefter dina förutsättningar.

Yoga på stenar
Lotus_ikon
Hälsa i balans Logotyp

-FOKUS PÅ DITT VÄLMÅENDE-

Ge bort en känsla av 

till dig själv eller någon du tycker om

bottom of page