top of page

BEMER Terapi 25 min

Pris

350 kr

Tid

25 min

BEMER terapi

Vad är BEMER terapi?

BEMER är ett medicinsktekniskt instrument för friskvård som aktiverar cellerna och därmed kroppens eget självläkande system. Även känt som fysikalisk vaskulär terapi, representerar idag den bäst undersökta och mest verksamma fysikaliska behandlingsmetod inom komplementär och preventiv medicin. Den medicintekniska funktionen är godkänd inom EU och används för friskvård och rehabilitering hos företag, landsting, vårdcentraler samt idrottsrörelser i 30 länder världen över.


Hur fungerar BEMER terapi?

Våra minsta kärl utgör 74% av vårt blodomlopp. Dessa mikrokärl har stor betydelse för kroppens immunförsvar. BEMER sänder ut elektromagnetiskt överförda signaler som stimulerar pumprörelsen i mikrokärlen och aktiverar mikrocirkulationen. Med ökad cirkulation i mikrokärlen förbättras upptaget av syre och näring till våra vävnader och organ, samt effektivare avlägsning av slaggprodukter, vilket gör att immunförsvaret stärks. På detta sätt höjer vi kroppens prestationsförmåga och bromsar åldrandet. BEMER terapin behandlar inte symptomen för kroniska besvär var för sig, utan istället behandlas den bakomliggande cellmässiga energibristen. Om cellerna är friska, då är också kroppen frisk.


Vad är effekten av BEMER terapi?

Vid upprepande behandlingar blir effekten att vi känner oss piggare, energitillverkningen på cellnivå ökar, upptaget av näring förbättras och kroppen kan sätta igång med sina egna läkningsprocesser som resulterar i mindre värk, cirkulationsproblem samt balansering av de organ/system som är i obalans. Detta ökar kroppens förmåga att läka, bibehålla hälsan och ökar prestationsförmågan. Hur går behandlingen till? Du får vila på en dyna som ger elektromagnetiskt överförda signaler till dina mikrokärl. Behandlingen tar 8 min och är perfekt att kombinera med olika typer av massagebehandlingar. Kombinationen gör att effekten av massagebehandlingen sitter i längre.


Din instruktör

Renée Gerdin

Certifierad Massageterapeut

bottom of page